November 2018

Zaterdag 3 november
Wild avond € 42,50 p.p.
18.30 uur inloop, 19.00 uur aanvang

Charcuterie
Rilette van eend, eendenpaté met port, wildpaté, hertensalami, hertencarpaccio en wildzwijnham

Patatje wildstoof
Frieten met hazestoof

Wildzwijnrack
Crème karamel van eendenlever, rode biet en portsaus

Hertenwang
Aardpeer, stoofpeer, gratin van aardappel en kastanje

Reebout
Kroketje van paddenstoelen, puree van pastinaak, gedroogde appel, krokant van bloedworst en wildjus

Zaterdag 17 november
Beaujolais en jonge wijnen avond

In ere hersteld de Beaujolais Primeur, aangevuld met andere jonge wijnen en uiteraard lekker hapjes.

December 2018

Zaterdag 1 december
Whisky proeverij € 35,- p.p.
19.30 uur inloop, 20.00 uur start proeverij

Een gezellige middag, waarin je whisky's met bijpassende gerechtjes proeft. Alles wordt toegelicht door Frits Harig, SVH Meesterschenker.

Dit mag je als whisky liefhebber niet missen!

Dinsdag 25 december - 1e kerstdag
17.00 uur 1e zit driegangendiner € 32,50 p.p.

Menu 1e zit 17.00 uur

Consommé double de gibier of pomodori soep
- Krachtige wildbouillon met paddenstoelenravioli en fijne julienne van groenten
- Licht gebonden soep van verse tomaten met basilicumroom

Hertenbiefstuk of zeewolf of varkenshaas
- In boter gebakken hertenbiefstuk met geroosterde rode biet, pastinaak, stoofpeer, wildjus en een muffin van aardappel en truffel
- Gebakken zeewolf met rolleaux van gamba, schorseneren, prei, langoustinesaus en puree van truffelaardappel
- Gegrilde varkenshaas met sous-vide gegaarde pompoen, paddenstoelen, aardappelgratin en portjus

Dessert Noël
Diverse lekkernijen uit eigen keuken

Dinsdag 25 december - 1e kerstdag
20.00 uur 2e zit viergangendiner € 39,50 p.p.

Menu 2e zit 20.00 uur

Rivierkreeft en zalm of wildzwijnham
- Mousse van rivierkreeft met gerookte zalm, zoet-zuur van komkommer en bloemkool en dragonsaus
- Dun gesneden ham van wildzwijn met spekjes, kastanje, cranberries, port en beukenzwammetjes

Consommé double de gibier
Krachtige wildbouillon met paddenstoelenravioli en fijne julienne van groenten

Hertenbiefstuk of zeewolf of varkenshaas
- In boter gebakken hertenbiefstuk met geroosterde rode biet, pastinaak, stoofpeer, wildjus en een muffin van aardappel en truffel
- Gebakken zeewolf met rolleaux van gamba, schorseneren, prei, langoustinesaus en puree van truffelaardappel
- Gegrilde varkenshaas met sous-vide gegaarde pompoen, paddenstoelen, aardappelgratin en portjus

Dessert Noël
Diverse lekkernijen uit eigen keuken

Maandag 31 december - Sylvesterparty
21.30 - 03.00 uur
Kaarten € 75,- p.p. inclusief eten & drinken

Oudejaarsavond bij oKay
Oliebollen
Appelflappen
Hapjesbuffet
Open bar
Champagne
Live-muziek
En uiteraard de Nationale Vuurwerkshow om de hoek!