Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Ahoy restaurant omgeving

Gaat u een gezellig avondje uit in Ahoy en zoekt u een restaurant in de omgeving om van tevoren heerlijk te eten en te drinken? Restaurant-Café oKay ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de evenementenlocatie Ahoy en is een van de gezelligste restaurants in de buurt.

Kom lekker eten vlakbij Ahoy in het lekkerste restaurant van de omgeving

Wij verwelkomen u graag in ons gemoedelijke restaurant dat gelegen is aan de Entrepothaven in Rotterdam. Vroeger werd hier vandaan veel koffie, thee en suiker opgeslagen en verscheept. Vandaag de dag zijn we nog steeds met eten bezig, maar op een andere manier. Wij hebben een seizoensgebonden kaart en een ruime keuze aan wijnen, bieren en andere dranken.

Speciale gelegenheden op een superlocatie

Met onze ligging in de buurt van Ahoy zijn we hét restaurant in de omgeving. Naast onze gewone kaart hebben wij voor u meerdere arrangementen in de aanbieding. Echter kunnen wij ook voorstellen op maat voor u regelen en is er altijd wat mogelijk voor uw:
• Verjaardag
• High Tea
• Receptie
• Trouwfeest

Heeft u interesse in het zakelijk gebruik maken van Restaurant-Café oKay? Dit is zeker mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor een vergadering, lunch of diner.

Bekijk onze arrangementen

Bel snel er reserveer uw plaats

Lunchen of dineren in de omgeving van Ahoy bij een lekker restaurant? Hoe u ook bij ons wilt eten, wij horen graag uw wensen en wanneer u langskomt. Wij staan klaar om u te ontvangen en zorgen dat u een heerlijke maaltijd, borrel of lunch voorgeschoteld krijgt. Reserveer via de website of bel ons op: 010-2900878.

Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Reserveren

Plattegrond