Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Eten Ahoy omgeving

Wilt u heerlijk eten in een restaurant bij Ahoy in de omgeving? Na uw drukke bezoek aan een evenement heerlijk ontspannen onder het genot van een goed glas wijn of een lekker biertje? Na uw bezoek aan het centrum van Rotterdam lekker lunchen of borrelen? Het kan allemaal bij Restaurant-Café oKay op slechts 5 kilometer van Ahoy en het centraal station op de Kop van Zuid.

Overheerlijk eten en lekker drinken bij Ahoy in de omgeving

Ons restaurant ligt in de Entrepothaven in het oude havengebied de Kop van Zuid, wat een prachtig decor vormt voor een avondje uit. Of u nu bij ons binnen of buiten wilt genieten, de haven zal u verassen. Deze buurt is zich sinds het vertrek van de meeste havenbedrijven sterk gaan ontwikkelen tot een van de hipste buurten van Rotterdam.

Interesse in de zakelijke mogelijkheden?

Heeft u een met uw bedrijf een bezoek gepland naar Ahoy? Zou u daarna zakelijk willen vergaderen, lunchen, borrelen of eten bij Ahoy in de omgeving? Wij hebben vergaderruimtes die losstaan van het restaurant en arrangementen die u zeker zullen smaken.

Bekijk onze arrangementen

Reserveer nu gemakkelijk via internet

Komt u bij ons heerlijk eten in de omgeving van Ahoy? Reserveren was nog nooit zo makkelijk! Kies uw gewenste dag en tijdstip uit en het is zo geregeld via onze website geregeld. Wij ontvangen u graag en bij eventuele vragen zijn we bereikbaar op: 010-2900878.

Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Reserveren

Plattegrond