Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Gezellig lunchen in Rotterdam

U ziet de andere kant van Rotterdam als u gezellig gaat lunchen buiten het centrum in Rotterdam. Op de Kop van Zuid, een oud havengebied, staan nog vele gebouwen die elk een eigen verhaal vertellen uit een andere tijd. In een prachtig havengebouw zit nu Restaurant-Café oKay waar u heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De drukte ontvluchten en gezellig lunchen in Rotterdam? Het kan!

Het centrum van Rotterdam trekt vele bezoekers uit binnen- en buitenland en dat is zeker terecht, maar de terrassen zijn vaak erg druk. Op slechts 2 kilometer van Rotterdam Blaak kunt u gezellig lunchen in ons eetcafé. Zo kunt u, net buiten het centrum, Rotterdam nog beter leren kennen in een rustige omgeving met lekker eten. Ook voor een zakelijk uitje kunt u bij ons terecht.

Wij zijn op vele manieren bereikbaar

Hoe u zich ook verplaatst in Rotterdam, wij zijn bereikbaar op de fiets, met de metro, trein en auto. Er zijn parkeerplaatsen in de buurt en de stations zijn op loopafstand. De prachtigste manier waarop u ons kunt bereiken is per boot. Dan legt u praktisch voor de deur aan en heeft u een mooie reis door een van de bekendste havens van Rotterdam.

Bekijk onze arrangementen Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Gezellig en onbezorgd lunchen in Rotterdam

U bent bij ons zeer welkom om te komen eten. Wij hebben ook arrangementen voor wanneer u met meer mensen komt aanschuiven. Reserveer eenvoudig op onze website en bel voor vragen naar 010-2900878.

Reserveren

Plattegrond