Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Restaurant Ahoy Rotterdam

Bent u nog op zoek naar een restaurant in de buurt van Ahoy Rotterdam? Wilt u na uw evenement gezellig napraten onder het genot van een lekker glas bier of wijn en heerlijk eten? Restaurant-Café oKay is hiervoor bij uitstek geschikt.

Kom langs bij het gezelligste restaurant in de buurt van Ahoy Rotterdam

Als u uw intense bezoek aan Ahoy Rotterdam heeft afgesloten zal het u goed doen om eens lekker achterover te leunen en smakelijke gerechten te eten. Ook mogen wij ons een speciaalbiercafé noemen omdat wij 10 bieren op de tap hebben en ook vele op fles. Wat veel mensen niet weten is dat bier vaak beter te combineren valt met eten dan wijn. Laat u adviseren door ons personeel en geniet!

Komt u met gezelschap?

Of u nu met een zakelijk gezelschap langs wilt komen of uw feest wilt vieren bij ons restaurant in de buurt van Ahoy Rotterdam, alles is mogelijk. Wij hebben meerdere arrangementen waaruit te kiezen valt. U kunt zelfs als feestelijke entree ons per boot bereiken.

Bekijk onze arrangementen

Geniet van onze centrale ligging en ons eten

Restaurant-Café oKay ligt zeer centraal tussen meerdere ov-stations en op ongeveer 5 kilometer afstand van Ahoy op de Kop van Zuid in Rotterdam. Reserveer uw plekje snel en eenvoudig via onze website. Vragen beantwoorden wij graag en u kunt ons bereiken op: 010-2900878.

Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Reserveren

Plattegrond