Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Restaurant in de buurt van Ahoy

Als u voor of na een evenement in de buurt van Ahoy heerlijk wilt eten in een restaurant, ontvangen wij u graag bij Restaurant-Café oKay. Wij zijn gelegen aan de Entrepot in Rotterdam die voor prachtig uitzicht zorgt terwijl u binnen of buiten op het terras optimaal geniet van het eten en drinken.

Kom gezellig eten bij een restaurant in de buurt van Ahoy

Na uw intense bezoek aan Ahoy is het heerlijk om weer tot rust te komen bij een gemoedelijk eetcafé dat op prima reisbare afstand ligt. Zo kunt u weer even bijtanken voor u naar huis gaat of de drukte van de stad weer gaat trotseren. Ook als u net buiten het centrum van Rotterdam een lekkere lunch wilt nuttigen, komt u naar Restaurant-Café oKay. Met lekker eten, drinken en goede service zijn wij een sfeervol restaurant in de buurt van Ahoy.

Zakelijke en particuliere mogelijkheden

Heeft u een bedrijfsuitje in Ahoy en zou u aansluitend zakelijk willen lunchen of vergaderen in een sfeervolle omgeving met heerlijk eten en drinken? Kijkt u dan snel naar onze mogelijkheden. Mocht u als particulier een feest willen organiseren, wij hebben verschillende arrangementen. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om uw feest zo eigen mogelijk te maken en houden wij rekening met al uw wensen. Door onze centrale ligging zijn wij voor genodigden zeer goed bereikbaar via bijvoorbeeld de metro, trein, auto en zelfs per boot. Zo maakt u nog eens een onvergetelijke entree op bijvoorbeeld uw trouwfeest.

Bekijk onze arrangementen

Pak de kans om op een unieke locatie te eten

Voor lekker en voedzaam eten komt u naar Restaurant-Café oKay in de buurt van Ahoy. Bekijk het aanbod aan recreatiemogelijkheden online of bel ons op: 010-2900878.

Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Reserveren

Plattegrond