Speciaalbiercafé

Fijne sfeer

Heerlijk eten

Op zoek naar een restaurant of eetcafé op de kop van zuid? Vlakbij metrostation Wilhelminapier in de Entrepothaven is Restaurant-Café oKay gelegen. Vanwege de gunstige ligging is een bezoek aan ons gemoedelijke restaurant perfect te combineren met een avondje uit in het Luxor Theater of Ahoy.

Restaurant en eetcafé met heerlijk eten op de Kop van Zuid

Wij verwelkomen u graag in ons gemoedelijke restaurant dat gelegen is aan de Entrepothaven in Rotterdam. Vroeger werd hier vandaan veel koffie, thee en suiker opgeslagen en verscheept. Vandaag de dag zijn we nog steeds met eten bezig, maar op een andere manier. Wij hebben een seizoensgebonden kaart en een ruime keuze aan wijnen, bieren en andere dranken.

Speciale gelegenheden op een superlocatie

Wij zijn als restaurant en eetcafé gelegen in de bruisende Rotterdamse buurt de Kop van Zuid. Deze buurt ontwikkelt zich in een rap tempo tot een van de hipste plekken van Nederland. Het bewogen verleden als havengebied biedt u een prachtig decor. Er zijn vele attracties in de buurt zoals:

  • Het nieuw Luxor Theater
  • Ahoy
  • Wereldmuseum

Heerlijk eten in een bruisende omgeving in Rotterdam

Voor of na een evenement heeft u waarschijnlijk wel trek in een lekker hapje en drankje. Dat regelen wij voor u met veel plezier. Wij hebben elk seizoen weer overheerlijke en voedzame recepten op de kaart staan. Heeft u zakelijk interesse in Restaurant-Café oKay? Wij staan altijd open voor vergaderingen, partijen of een borrel. Ook voor particuliere klanten zijn er vaste arrangementen of passende voorstellen mogelijk.

Krijgt u al honger? Reserveer online

Als u graag bij een gemoedelijk eetcafé en restaurant op de Kop van Zuid wilt eten na of tijdens een dagje uit, reserveer dan snel online. U kunt ook bellen naar 010-2900878. U kunt ons eenvoudig bereikben via de trein, metro, bus en auto. Ook kunt naar ons varen en op een passantenplaats aanleggen.

Anderen bekeken ook

Ahoy restaurant omgeving | Gezellig lunchen in rotterdam | Luxor restaurant rotterdam zuid

Reserveren