Restaurant Café oKay

Centrale ligging

Ruime keuze

Sfeervol restaurant

Terras Rotterdam eten

Bent u op zoek naar het zonnigste terras van Rotterdam om lekker te eten? In de Entrepothaven op de Kop van Zuid ligt het terras van Restaurant-Café oKay. Het prachtige decor van de oude havengebouwen van Rotterdam en de hijskranen die hier lang geleden veel werk verzetten, bieden u een fantastisch uitzicht om bij te borrelen, lunchen of eten op het terras.

Een fantastisch terras in Rotterdam om lekker te eten

Buiten eten, vlakbij het centrum van een van de mooiste en populairste steden van Europa, heeft echt wat. Rotterdam is een stad met karakter en dat vertolken wij door goede service te bieden en overheerlijk eten voor te schotelen. Dit allemaal vanuit ons Restaurant-Café oKay rechtsreeks naar het grote, zonovergoten terras net buiten het centrum van Rotterdam.

Vier uw feest of houd een borrel van de zaak

Heeft u zakelijk interesse om een borrel te geven en op een prachtig terras in Rotterdam te eten? Het kan bij ons. Voor zowel een particuliere als zakelijke klant hebben wij meerdere arrangementen. Wij staan tot uw dienst, luisteren naar uw wensen en verzorgen uw feest of gelegenheid tot in de puntjes.

Bekijk onze arrangementen Adres
Vijf Werelddelen 71
3071 PS Rotterdam

Telefoonnummer: 010-2900878
E-mail: info@restaurantokay.nl

Reserveer gemakkelijk en snel op de site

Verzeker uzelf van een plaats op ons zonnige terras net buiten het centrum van Rotterdam en geniet van ons eten en drinken. Reserveer online en kies eenvoudig uw dag en tijdstip. Voor vragen kunt u ons bellen op: 010-2900878.

Reserveren

Plattegrond